Hos veterinären

Idag var vi ju hos veterinären för att kolla Hugos mage. Men vi gick därifrån utan tagna blodprover och hela kittet då veterinären trodde att han kunde ha magkatarr. Och det känns ju väldigt sannolikt i och med att han har nära till stress emellanåt. Han har nu fått medicinering och vi ska höras om en vecka igen. Om det inte skett någon förbättring på 2-3 veckor så går vi då vidare med blodprover, röntgen m.m.

Det känns riktigt bra om det hjälper med något så enkelt som medicin för magkatarr men att ännu inte ha vetskapen ,och tanken OM vi behöver gå vidare känns inte alls bra. Men nu gäller att ha is i magen och hoppas på det bästa.

Jag blir faktiskt väldigt besviken dock då ingen har kläckt detta tidigare när jag ringt och det har jag gjort i alla fall 3-4 gånger. Om medicinen nu hjälper så har han då gått och haft väldigt ont i onödan då hjälpen fanns så nära till hands och som inte ens kan göra någon skada om det nu inte hade varit magkatarr.. Men nu är vi förhoppningsvis på rätt väg :)

2 kommentarer:

  1. Skönt att få en diagnos iallafall så man vet vad det är. <3

    SvaraRadera
    Svar
    1. Okej, inte kul att se sin lilla pudelpojke ha ont :(

      Radera